Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 600,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
30.09.2019
znovu otevření prodejny QUICK SCHUH České Budějovice (OC Čtyři Dvory)!
Vážení zákazníci, v pondělí 7. 10. 2019. pro Vás znovu otevřeme prodejnu QUICK SCHUH v Českých Budějovicích M. Horákové (OC Čtyři Dvory - Mulitikino ... číst celé
09.10.2019
nová prodejna QUICK SCHUH Týn nad Vltavou
Vážení zákazníci, ve čtvrtek 7.11. 2019. vás zveme na slavnostní otevření prodejny Quickshuh v novém nákpuním centru v Týně nad Vltavou. Při té příl... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  PŘI OBJEDNÁVCE 

NAD 600,- DOPRAVA

ZDARMA!

Díky platební bráně ComGate podporujeme velké množství platebních metod. Více o konkrétních metodách se dozvíte zde.

Slevu lze uplatnit vepsáním prvních 6 číslic karty zařazené v programu do pole „Slevový kupón“ v nákupním košíku.

Na našem eshopu můžete uplatnit slevu na sphere card na nezlevněnou obuv. Sleva platí i v kamenných prodejnách. Pokud budete chtít slevu uplatnit, je třeba napsat do poznámky k objednávce 13ti místné číslo karty pro ověření platnosti. Sleva je 5% na standartní kartu a 10% na VIP.

V nabídce obuv oceněná značkou kvality!

Obuv prodáváme souběžně s kamennými prodejnami, může se tedy stát, že Vámi vybraná velikost nebo zboží již bude vyprodané. Pokud se tak stane, částku Vám vrátíme zpět nebo Vám nabídneme adekvátní náhradu.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas V+J OBUV,s.r.o., se sídlem Třeboňská 235,37373 Štěpánovice, IČ 25172221, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích , oddíl C, vložka 7626 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Microsoft
    • Marketingová agentura Economia a.s. a Seznam.cz
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

V naší nabídce najdete:

                           

a mnohé další zastoupené značky ...

 

V+J OBUV, s. r. o. 

Třeboňská 235, 373 73 Štěpánovice

IČ: 25172221 DIČ: CZ25172221

 

    www.vjobuv.com

Grey Facebook Icon   facebook.com/vjobuv

    603 510 189                                  (08.00 - 16.00)

© V+J OBUV, s. r. o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.