Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 600,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.vjobuv.cz
Novinky
14.05.2022
baleríny se vrací!
Návrat balerín je tu! Ano, baletky jsou zpět! Ženská klasika, kterou v 50. letech proslavily ikony jako Audrey Hepburn a Brigitte Bardot, se vráti... číst celé
27.12.2021
změny otevírací doby
Změny otevírací doby: 24. 12. 2022. a 31. 12. 2022. uzavřeny prodejny: QUICK SCHUH – SHOES: Tábor, Písek (Jungmanova), Třeboň, Sedlčany, Dvůr Králov... číst celé
16.11.2021
správná péče o boty: na čem opravdu záleží
Správná péče o boty: na čem opravdu záleží! Všichni si chceme boty užívat co nejdéle. A jedno je jisté: stejně jako naše nohy, i kvalitní boty vyža... číst celé
Zobrazit všechny novinky

PŘI OBJEDNÁVCE 

NAD 600,- Kč    

DOPRAVA ZDARMA! 

 

 

BEZPEČNÉ PLATBY

Využijte širokých možností 100% bezpečných a spolehlivých plateb, přes platební bránu GoPay, PayPal účet, nebo třeba kartou či v hotovosti na některé z prodejen.

Zjistětě více o možnostech plateb ZDE.

 

NAŠE PRODEJNY

Internetový obchod www.vjobuv.cz Vám garantuje stejnou kvalitu služeb, jakou najdete v našich kamenných prodejnách.

 

BEZPEČNOST - COVID

Zjistětě také, co vše pro Vaši bezpečnost děláme my ZDE.

 

PARTNERSKÉ PROGRAMY

Ušetřete u nás s vybranými platebními kartami od Raiffeisenbank! Slevu lze uplatnit vepsáním prvních 6 číslic karty zařazené v programu do pole „Slevový kupón“ v nákupním košíku.

Uplatněte slevu na Sphere card na veškerou nezlevněnou obuv. Pokud budete chtít slevu uplatnit, je třeba napsat do poznámky k objednávce 13ti místné číslo karty pro ověření platnosti. Sleva je 5% na standartní kartu a 10% na VIP.

Využijte u nás výhod členství v programu Mastercard Priceless Specials.


Všechny uvedené bonusové programy platí na e-shopu i v kamenných prodejnách.

 

NAŠE RECENZE

 

ZNAČKA KVALITY

V naší nabídce nalezente široké množství obuvi oceněné značkami kvality!

 


Obuv prodáváme souběžně s kamennými prodejnami, může se tedy stát, že Vámi vybraná velikost nebo zboží již bude vyprodané. Pokud se tak stane, částku Vám vrátíme zpět nebo Vám nabídneme adekvátní náhradu.

 

NÁŠ DALŠÍ E-SHOP

 

NABÍDKA TAKÉ NA

Ochrana osobních údajů e-shopu www.vjobuv.cz
  1. Společnost V+J OBUV, s.r.o., se sídlem Třeboňská 235, 373 73 Štěpánovice, IČ: 25172221,  DIČ: CZ25172221, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 7626 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno spoelčností V+J OBUV, s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese vjobuv@vjobuv.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky vjobuv.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Značky v naší nabídce:

a mnohé další ... 

 

© V+J OBUV, s. r. o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz