Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Dopravu máte ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Novinky
27.12.2021
změny otevírací doby
Změny otevírací doby přes svátky: 24. 12. 2022. a 31. 12. 2022. uzavřeny prodejny: QUICK SCHUH – SHOES: Tábor, Písek (Jungmanova), Třeboň, Sedlčany,... číst celé
13.12.2022
Čas na půvab
Sváteční nálada Vánoční přípravy jsou v plném proudu. Dům a dvůr jsou bohatě zdobené. V těchto dnech můžete zazářit.  Máte už ten správný outfit? ... číst celé
16.11.2021
správná péče o boty: na čem opravdu záleží
Správná péče o boty: na čem opravdu záleží! Všichni si chceme boty užívat co nejdéle. A jedno je jisté: stejně jako naše nohy, i kvalitní boty vyža... číst celé
Zobrazit všechny novinky

PŘI OBJEDNÁVCE 

NAD 600,- Kč    

DOPRAVA ZDARMA! 

 

 

BEZPEČNÉ PLATBY

Využijte širokých možností 100% bezpečných a spolehlivých plateb, přes platební bránu GoPay, PayPal účet, nebo třeba kartou či v hotovosti na některé z prodejen.

Zjistětě více o možnostech plateb ZDE.

 

NAŠE PRODEJNY

Internetový obchod www.vjobuv.cz Vám garantuje stejnou kvalitu služeb, jakou najdete v našich kamenných prodejnách.

 

BEZPEČNOST - COVID

Zjistětě také, co vše pro Vaši bezpečnost děláme my ZDE.

 

PARTNERSKÉ PROGRAMY

Ušetřete u nás s vybranými platebními kartami od Raiffeisenbank! Slevu lze uplatnit vepsáním prvních 6 číslic karty zařazené v programu do pole „Slevový kupón“ v nákupním košíku.

Uplatněte slevu na Sphere card na veškerou nezlevněnou obuv. Pokud budete chtít slevu uplatnit, je třeba napsat do poznámky k objednávce 13ti místné číslo karty pro ověření platnosti. Sleva je 5% na standartní kartu a 10% na VIP.

Využijte u nás výhod členství v programu Mastercard Priceless Specials.


Všechny uvedené bonusové programy platí na e-shopu i v kamenných prodejnách.

 

NAŠE RECENZE

 

ZNAČKA KVALITY

V naší nabídce nalezente široké množství obuvi oceněné značkami kvality!

 


Obuv prodáváme souběžně s kamennými prodejnami, může se tedy stát, že Vámi vybraná velikost nebo zboží již bude vyprodané. Pokud se tak stane, částku Vám vrátíme zpět nebo Vám nabídneme adekvátní náhradu.

 

NÁŠ DALŠÍ E-SHOP

 

NABÍDKA TAKÉ NA

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas V+J OBUV, s.r.o., se sídlem Třeboňská 235, 373 73 Štěpánovice, IČ: 25172221, DIČ: CZ25172221, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 7626 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura Economia a.s. a Seznam.cz
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Značky v naší nabídce:

a mnohé další ... 

 

© V+J OBUV, s. r. o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz