Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 600,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
21.06.2019
nová prodejna QUICK SHOES České Budějovice (OC Mercury)!
Vážení zákazníci, v pátek 10. 5. 2019. jsme pro Vás otevřeli novou prodejnu QUICK SHOES v Českých Budějovicích.  Prodejna se nachází v OC Mercury (m... číst celé
21.06.2019
prodejna QUICK SHOES České Budějovice (OC Čtyři Dvory) - změna!
Vážení zákazníci, v pondělí 11.2. bude dočasně přerušen provoz prodejny QUICK SHOES v Českých Budějovicích M. Horákové.  Jako výdejní místo pro přep... číst celé
21.06.2019
nová prodejna DĚTSKÁ OBUV Písek!
Vážení zákazníci, v pondělí 25. 2. 2019. jsme pro Vás otevřeli novou prodejnu DĚTSKÁ OBUV v Písku. Prodejna se nachází na adrese Budějovická 103/1. ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  PŘI OBJEDNÁVCE 

NAD 600,- DOPRAVA

ZDARMA!

Díky platební bráně ComGate podporujeme velké množství platebních metod. Více o konkrétních metodách se dozvíte zde.

Slevu lze uplatnit vepsáním prvních 6 číslic karty zařazené v programu do pole „Slevový kupón“ v nákupním košíku.

Na našem eshopu můžete uplatnit slevu na sphere card na nezlevněnou obuv. Sleva platí i v kamenných prodejnách. Pokud budete chtít slevu uplatnit, je třeba napsat do poznámky k objednávce 13ti místné číslo karty pro ověření platnosti. Sleva je 5% na standartní kartu a 10% na VIP.

V nabídce obuv oceněná značkou kvality!

Obuv prodáváme souběžně s kamennými prodejnami, může se tedy stát, že Vámi vybraná velikost nebo zboží již bude vyprodané. Pokud se tak stane, částku Vám vrátíme zpět nebo Vám nabídneme adekvátní náhradu.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas V+J OBUV,s.r.o., se sídlem Třeboňská 235,37373 Štěpánovice, IČ 25172221, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích , oddíl C, vložka 7626 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura Economia a.s. a Seznam.cz
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů


V+J OBUV, s. r. o. 

Třeboňská 235, 373 73 Štěpánovice

IČ: 25172221 DIČ: CZ25172221

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.