Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 600,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
24.10.2020
výdejní okénka na všech prodejnách V+J OBUV!
Vážení zákazníci, ode dne 22. října 2020 od 06:00 hod. zakázala vláda ČR maloobchodní prodej zboží a poskytování služeb, s prozatimní účinností... číst celé
05.03.2020
nová prodejna QUICK SHOES Světlá nad Sázavou!
Vážení zákazníci, zveme Vás na otevření nové prodejny QUICK SHOES ve Světlé nas Sázavou (NC Zámecká ulice) - vedle Billy Slavnostní otevření se koná... číst celé
08.11.2019
nová prodejna QUICK SCHUH Týn nad Vltavou!
Vážení zákazníci, otevřeli jsme pro vás prodejnu QUICK SCHUH v novém nákupním centru v Týně nad Vltavou. Při této příležitosti jsme si pro vás připr... číst celé
Zobrazit všechny novinky

PŘI OBJEDNÁVCE 

NAD 600,- Kč    

DOPRAVA ZDARMA! 

Díky platební bráně ComGate podporujeme velké množství platebních metod. Více o konkrétních metodách se dozvíte zde.

Garantujeme Vám stejnou kvalitu služeb jako ve všech našich kamenných prodejnách.

 

PARTNERSKÉ PROGRAMY

Ušetřete u nás s vybranými platebními kartami od Raiffeisenbank! Slevu lze uplatnit vepsáním prvních 6 číslic karty zařazené v programu do pole „Slevový kupón“ v nákupním košíku.

Uplatněte slevu na Sphere card na veškerou nezlevněnou obuv. Pokud budete chtít slevu uplatnit, je třeba napsat do poznámky k objednávce 13ti místné číslo karty pro ověření platnosti. Sleva je 5% na standartní kartu a 10% na VIP.

Využijte u nás výhod členství v programu Mastercard Priceless Specials.


Všechny uvedené bonusové programy platí na e-shopu i v kamenných prodejnách.

 

ZNAČKA KVALITY

V naší nabídce nalezente široké množství obuvi oceněné značkami kvality!

 


Obuv prodáváme souběžně s kamennými prodejnami, může se tedy stát, že Vámi vybraná velikost nebo zboží již bude vyprodané. Pokud se tak stane, částku Vám vrátíme zpět nebo Vám nabídneme adekvátní náhradu.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas V+J OBUV, s.r.o., se sídlem Třeboňská 235, 373 73 Štěpánovice, IČ: 25172221, DIČ: CZ25172221, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 7626 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura Economia a.s. a Seznam.cz
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Značky v naší nabídce:

a mnohé další ... 

 

V+J OBUV, s. r. o. 

Třeboňská 235, 373 73 Štěpánovice

IČ: 25172221, DIČ: CZ25172221

    www.vjobuv.com

 Grey Facebook Icon    facebook.com/vjobuv

    603 510 189 (PO-PÁ: 08.00-16.00)

© V+J OBUV, s. r. o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.