Logo
PO-PÁ (8:00 - 16:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 600,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
24.10.2020
výdejní okénka na všech prodejnách V+J OBUV!
Vážení zákazníci, ode dne 22. října 2020 od 06:00 hod. zakázala vláda ČR maloobchodní prodej zboží a poskytování služeb, s prozatimní účinností... číst celé
05.03.2020
nová prodejna QUICK SHOES Světlá nad Sázavou!
Vážení zákazníci, zveme Vás na otevření nové prodejny QUICK SHOES ve Světlé nas Sázavou (NC Zámecká ulice) - vedle Billy Slavnostní otevření se koná... číst celé
08.11.2019
nová prodejna QUICK SCHUH Týn nad Vltavou!
Vážení zákazníci, otevřeli jsme pro vás prodejnu QUICK SCHUH v novém nákupním centru v Týně nad Vltavou. Při této příležitosti jsme si pro vás připr... číst celé
Zobrazit všechny novinky

PŘI OBJEDNÁVCE 

NAD 600,- Kč    

DOPRAVA ZDARMA! 

Díky platební bráně ComGate podporujeme velké množství platebních metod. Více o konkrétních metodách se dozvíte zde.

Garantujeme Vám stejnou kvalitu služeb jako ve všech našich kamenných prodejnách.

 

PARTNERSKÉ PROGRAMY

Ušetřete u nás s vybranými platebními kartami od Raiffeisenbank! Slevu lze uplatnit vepsáním prvních 6 číslic karty zařazené v programu do pole „Slevový kupón“ v nákupním košíku.

Uplatněte slevu na Sphere card na veškerou nezlevněnou obuv. Pokud budete chtít slevu uplatnit, je třeba napsat do poznámky k objednávce 13ti místné číslo karty pro ověření platnosti. Sleva je 5% na standartní kartu a 10% na VIP.

Využijte u nás výhod členství v programu Mastercard Priceless Specials.


Všechny uvedené bonusové programy platí na e-shopu i v kamenných prodejnách.

 

ZNAČKA KVALITY

V naší nabídce nalezente široké množství obuvi oceněné značkami kvality!

 


Obuv prodáváme souběžně s kamennými prodejnami, může se tedy stát, že Vámi vybraná velikost nebo zboží již bude vyprodané. Pokud se tak stane, částku Vám vrátíme zpět nebo Vám nabídneme adekvátní náhradu.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas V+J OBUV, s.r.o., se sídlem Třeboňská 235, 373 73 Štěpánovice, IČ: 25172221, DIČ: CZ25172221, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 7626 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Značky v naší nabídce:

a mnohé další ... 

 

V+J OBUV, s. r. o. 

Třeboňská 235, 373 73 Štěpánovice

IČ: 25172221, DIČ: CZ25172221

    www.vjobuv.com

 Grey Facebook Icon    facebook.com/vjobuv

    603 510 189 (PO-PÁ: 08.00-16.00)

© V+J OBUV, s. r. o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.